Pakkekalender

Her finder du Stjernebørn favoritter til årets pakkekalender. Vi har samlet flere småting, og enkelte større legesager. Nogle som eksempelvis dukketilbehør og barber sæt fra byAstrup kan deles ud på flere gaver

ByAstrup

Nogle skriver en bog om deres sorg – men Anette Astrup har skabt et nyt brand. Et brand, som netop repræsenterer de tanker og værdier, som hendes datter Marie stod for:
"Omsorg for andre, kærlighed til livet og kreativitet med dybe skandinaviske rødder. På denne måde er vi 2, som står bag brandet – Marie og jeg."

Dét Denmark

Eeboo

Smukke, pædagogiske bæredygtige spil og gaver, som er ikke-digitale. eeBoo har specialiseret sig i nyttige, smukke og velproducerede, pædagogiske spil og gaver, der hovedsageligt er baseret på historiefortælling, sprog, fantasifuld leg, tegning og matematik på begynderniveau. Den familiedrevne virksomhed i USA eeBoo skaber 100% originalt legetøj, og deres motiver tegnes af velkendte og elskede børnebogs-illustratorer. Deres produkter er beregnet til stimulerende, individuel leg eller spil med familien – uden at man behøver at være online eller skal trykke på digitale knapper eller finde en APP. Mange af eeBoos spil og aktiviteter er baseret på gammeldags idealer, som eeBoo genopfinder med kreative motiver og moderne design. Flere af produkterne er blandt andet blevet tildelt prisen ‘Oppenheim bedste legetøj’ Awards mere end hele 200 gange. Og så går eeBoo forrest i kampen om at være en climate changer inden for deres branche. Bæredygtighed ligger i eeBoos DNA, og de producerer deres varer med hele 90% genbrugspapir og -pap, som trykkes med giftfri, sojabaseret blæk. eeBoos primære trykkerier er desuden anerkendt for deres "grønne" fremstillingsprocesser, og alle er fuldt certificeret til ICTI-standarder. eeBoo overholder desuden de højeste sikkerheds-og sundhedskrav.

Fredensbo

Gamcha

Le Toy Van

Le Toy Van har siden 1995 designet og produceret klassisk, håndmalet trælegetøj. I dag spænder produkterne bredt, og Le Toy Van designer stadig mere og mere lækkert kvalitetstrælegetøj. Le Toy Van har oplevet stor succes og popularitet på baggrund af den sublime forarbejdning, det smukke design og den unikke finish. Et erfarent designteam sikrer den innovative og farverige stil, der går igen gennem hele sortimentet. Le Toy Van tilbyder et bredt udvalg af unikke serier, der spænder helt fra dukkehuse, køkken- og madserier til ridderborge og babylegetøj. Le Toy Van anvender ansvarlige materialer i produktionen, herunder gummitræ fra blandt andet genplantningsskove. Le Toy Van fokuserer på en etisk proces, der involverer alt fra indkøb af materialer til medarbejdernes vilkår på fabrikken i Indonesien. Alle produkterne designes på Le Toy Vans hovedkontor i Surrey i England. Det er værd at bemærke, at mange af virksomhedens designs har modtaget priser fra nationalt anerkendte organisationer såsom Right Start Magazine Best Toy Awards.

Lässig

Lässig designer alt fra pusletasker, over badetøj og strandprodukter til rejsetasker, hagesmække, tallerkener, bestik, ammesvøb og meget andet. De er et af Tysklands førende brands på baby- og småbørnsmarkedet og de er kendt for en sikker designstil og en høj kvalitet i deres produkter.  

Lässig driver deres virksomhed, som var alle omkring dem en del af deres udvidede familie. Deres værdier handler om at passe på hinanden og på vores fælles klode - noget der ofte afspejler sig i deres valg af materialer. En del produkter er for eksempel lavet helt eller delvist i genbrugsmaterialer.

Moulin Roty

Det, der i 1970 begyndte som et kollektivt projekt i en gammel mølle, skulle vise sig at blive en af Frankrigs mest anerkendte producenter af dukker, bamser, børnemøbler samt tekstiler til børneværelset. Moulin Roty er et univers af figurer, materialer og leg, der har stærke følelsesmæssige værdier, og som fortæller skønne historier. Moulin Rotys tekstilvarer er altid produceret i dejlige og bløde materialer af en høj kvalitet, og legetøjet har ofte et nostalgisk udtryk. Det er ganske enkelt helt uimodståeligt! Moulin Roty producerer og designer legetøj med en utrolig lang levetid og af en exceptionel høj kvalitet. Det er legetøj, der kan tåle at blive brugt igen og igen. Moulin Roty har derfor med et stort og bredt sortiment gjort det muligt for os at komme ind i et sandt univers af legetøj, der afspejler gamle tider i et nutidigt design.
 

Mudpuppy

Mudpuppys produkter er produceret med stor eftertanke og øje for barnets udvikling. I sortimentet finder du blandt andet puslespil, dagbøger, lækre magneter med bogstaver, tal og dyr og mange andre motiver. Mudpuppy er også kendt for de smukke metalæsker med magnetfigurer, der er perfekte til at have med på tur. Mudpuppy blev stiftet i 1992 i New York. Siden da har firmaet modtaget snesevis af priser herunder Oppenheim Toy Portfolio, Dr. Toy, iParenting, National Parenting Center, Parent’s Choice, Baby Zone Toy Awards, Parent and Child Magazine, samt Creative Child Seal of Excellence. For så vidt muligt er produkterne produceret med 70-100 % genbrugsmaterialer, så miljøet skånes mest muligt, og der benyttes sojabaseret blæk. Med andre ord er bæredygtighed en stor del af brandets identitet.

Name it

Name it designer munter og økonomisk mode til børn, der ved, hvad de vil have. Når de ser verden gennem børnenes øjne og finder inspiration i deres ligefremme væremåde, skaber de moderigtigt design med stærkt fokus på denim, og tager altid komfort, sikkerhed og kvalitet med i betragtning. Name it's kreativitet er forankret i børns kærlige og frisindede natur, og vi klæder babyer, børn og tweens på til enhver lejlighed og altid med stil.

Oli & Carol

Oli & Carol fra Barcelona producerer søde og sjove figurer og dyr i 100% naturgummi fra Hevea Malaysian træer. Alle produkterne er sikre at bide i for dit barn, som måske snart skal have tænder eller vil lege i badekarret. For produkterne er håndmalede med frugtfarve, og de indeholder hverken PVC, BPA eller phthalater. De originale designs er inspireret af legetøj fra 60'erne og 70'erne i pastelfarvede toner. Oli & Carol fremstiller legetøj for børn, og de to søstre bag virksomheden har et inderligt ønske om også at kunne hjælpe børn verden over, som ikke har muligheden for at få legetøj. Derfor forærer Oli & Carol legetøj til børn i fattige områder og på skoler med få midler. Specielt støtter de skolen Baba Jodh Sachiyar Public School i Haryana i det Nordlige Indien. 

Scratch

Scratch udvikler og producerer legetøj, der har fokus på glæden ved leg. De har både produkter til ude- og indeleg, men fælles for alle deres produkter er et fokus på farver, motorik og bevægelse, kvalitet og ikke mindst en glæde ved at lege sammen med andre.

Teddy Hermann

Det velkendte tyske brand Teddy Hermann har siden 1912 produceret utrolig bløde bamser og tøjdyr i en meget høj kvalitet. Udover at være virkelig nuttede er tøjdyrenes kvalitet og naturtro design af stor betydning for Teddy Hermann. Alle bamser er produceret i overensstemmelse med de europæiske sikkerhedsstandarder for legetøj. Det er næsten umuligt at finde på et dyr, som Teddy Hermann ikke har produceret som tøjdyr. Vi elsker dem alle for deres blødhed og uimodståelige søde udseende.